Om butiken


Boutique Sue B öppnade sina dörrar i början på 90-talet på Lilla Fiskaregatan i Lund. Sedan starten har lokalen bytts ett par gånger för att slutligen ligga där vi nu finns på St. Gråbrödersgatan. Innan butiken startades arbetade jag i modebranschen i många år, fast då som internationell fotomodell. När jag väl slutade som modell ville jag fortsätta arbeta med mode och min passion för vackra kläder var ju fortfarande densamma. 

 

Min tanke med butiken är att erbjuda kläder med hög kvalitet samt bra passform. Kvalitet ska gå före kvantitet. Det ska vara värt att lägga en extra slant på ett tidlöst plagg som kan hänga med i många år och användas i olika sammanhang. Dessutom ska servicen vara personlig och engagerande.

 

Sedan starten har sortimentet i butiken utökats med fler märken. Dock har jag ett antal "basmärken" som hängt med i alla år och som i mångt och mycket representerar det som butiken står för. Anna Holtblad, Smedley och Nygårdsanna är exempel på detta.

 

Välkommen in till butiken och botanisera bland mina utvalda plagg från både kända och mindre kända märken. En härlig blandning av stilar och material. Jag har även underbara sjalar, smycken och väskor som komplement till kläderna.

 

Väl mött i min butik!

 

Susan Bevan Bark